Companie

Euro Cont Expert

Euro Cont Expert, alege o firma de contabilitate aproape de tine cu experti contabili care au experienta in toate tipurile de activitate.Contabilitate completa prestata de experți contabili autorizați CECCAR. Legalitatea operațiunilor contabile și securitatea informațiilor sunt garantate.

Modificari Firme 5Modificari Firme 5

Misiune


Misiunea noastra este sa va oferim continuitate, promptitudine si pregatire profesionala prin servicii complete in domeniul financiar contabil.Echipa Euro Cont Expert este formata din tineri experti contabili in Iasi, implicati si dedicati, care va ofera servicii de evidenta contabila, salarizare si consultanta.


Vezi tarife

Despre companie

Simplu: Profesionisti. De-a lungul timpului, am fost apreciati in diferite medii, si am castigat un loc binemeritat in randul societatilor de contabilitate din Iasi, ca fiind o companie formata din profesionisti ce implementeaza noi standarde de calitate si profesionalism.

Avand mai multe domenii de activitate, societatea noastra de contabilitate se alatura altor firme ce formeaza Grupul Euro Cont Expert, grup ce contine printre alte societati o divizie de resurse umane, audit, consultanta fiscala, medicina muncii, protectia muncii (SSM/PSI)

De peste 25 ani oferim servicii profesionale de contabilitate in Iasi prin tarife foarte avantajoase pentru orice gen de activitate, indiferent de gradul de dezvoltare a afacerii sau specificul sau.